De Salon


  De Orchidee is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon en nagelstudio gelegen in Grijpskerk.

  Als klant staat u centraal en zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend.

  In de salon wordt gewerkt met kwalitatieve producten van Farmona, Scrub & Rub , en Magnetic .

  Ook worden er regelmatig trainingen en curssen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Schoonheidsbehandelingen

  Hand & voetverzorging

  Massagebehandelingen

Over ons

 • Sharon Hollemans - Eigenaresse

  • Mijn naam is Sharon Hollemans, eigenaresse van de Orchidee.

   Van kleins af aan wekt de uiterlijke verzorging al mijn interesses, een van de redenen dat ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste ben gaan volgen. Mijn passie voor de beautybranche is vanaf dat moment ook alleen maar gegroeid. Waardoor ik na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste bij het Alfa College in 2017 ook
   de opleiding voor nagelstyling bij Nail Academy Nicollle ben gaan volgen en mijzelf nu officieel gecertificieerd allround nagelstyliste mag noemen.

   Werkervaring heb ik bij veel verschillende bedrijven in de beautybranche gedaan, van werken in een grote parfumerie, naar een kapsalon en schoonheidssalon tot werken in de sauna en spa's in het buitenland en op cruiseschepen. Er is van alles voorbijgekomen, we hebben met veel verschillende merken, producten en technieken gewerkt.

   Eenmaal terug uit het buitenland was de grote vraag; wat gaan we nu doen? Voordat ik begon met de opleiding schoonheidsspecialiste riep ik al, later wil ik mijn eigen schoonheidssalon! Met dank aan mijn vader, die zijn hobbyruimte aan mij gunde, kon ik die droom werkelijkheid laten worden en werden op 12 mei 2018 de deuren van de Orchidee Geopend.

   Het mooie aan mijn vakgebied vind ik dat je anderen helpt het beste uit zichzelf naar boven te halen en het contact met de klanten.
   In de tijd van tegenwoordig denken mensen te weinig aan zichzelf en ik wil jullie graag helpen om even dat moment van rust en bewustwording te nemen.

   Daarnaast houdt de veelzijdigheid die de beautybranche biedt en de vele ontwikkelingen die zich constant uitbreiden ons vak altijd interessant en blijf je nieuwsgierig naar de nieuwste updates.

 • Jolanda van Eerden - Assistent

  • Mijn naam is Jolanda van Eerden, moeder en rechterhand van Sharon.

   In De Orchidee ben ik haar rechterhand zodat zij, u als klant ongestoord kunt helpen bij uw wensen. Zo neem ik regelmatig de telefoon op, beantwoord mails en gaan we geregeld naar de beurs en cursussen.

   Ook bij mij kunt u terecht voor al uw vragen, want door de tijd heen heb ook ik ontzettend veel van haar geleerd!